Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput
Plesni studio Step by step
Plesni studio Step by step

Dobrodošli, upoznajte naš centar!

6 sportsko-rekreacijskih disciplina | 17 lokacija

Naš blog


Pripreme za Svjetsko prvenstvo

20. studenog 2013.

Pripreme za Svjetsko prvenstvo

Kratak pregled nastupa i seminara uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u stepu!

Korak po korak, bliži nam se odlazak na Svjetsko prvenstvo u stepu u Riesu! Pripreme su u punom jeku, i sada, samo 10 dana uoči odlaska prve skupine - dječje reprezentacije - idealan je trenutak da se prisjetimo nekoliko nastupa, jednog značajnog natjecanja te plesnog seminara s Alexandrom.

Sve je počelo s Rusijom u listopadu. Mala skupina seniora revno je radila čitavog rujna te se 8.10. otputila u daleki St. Petrsburg na Europsko prvenstvo u show danceu. 

Cure u uspjesnom pohodu na Rusiju!

Ondje su nas predstavljali u kategorijama senirskih sola (muških i ženskih), parova i malih grupa. Rezultati koje su naši plesači ostvarili i više su nego zavidni - mala grupa bila je srebrna, Tamy u show solima 3., a sestre Zajec su se u kategoriji parova okitili zlatom tako da se čitava dvorana digla na noge i slušala našu himnu! Presretni tiro Zajec - ponosna mama sa zlatnim kćerima!

 

Po povratku okićenih djevojaka i momka upriličeno je slavlje, a neobično lijepa okolnost bilaKolaž s Vendyjinog rođendana! je i to što je Vendy slavila i rođendan :) Kako to obično biva, vikend poslije bio je i tulum, a među uzvanicima našao se i Alexandr Ostanin - Ukrajinski step genijalac koji je došao k nama u Zagreb održati plesni seminar

 

Naravno, nije se samo zabavljalo, već se radilo punom parom! Aleksandr je praktički sišao s aviona i došao ravno u malu dvoranu u Dubec. Nakon subote i nedjelje s djecom, juniorima i seniorima u Dupcu, u ponedjeljak je skočio i do Vrapča te se družio i radio s našom zapadnom ekipom. Za kraj se u utorak vratio u Dubec te smo ga ispratili u srijedu s tradicionalnim hrvatskim darovima - rakijom i rakijom! Dečko je jednostavno bio oduševljen Borovnicom (koju je uporno zvao Borovička), ali i samim Zagrebom; slobodno je vrijeme proveo u obilasku grada pod "stručnim" vodstvom naših seniorki, a sudeći po slikama koje je objavio na vlastitom Instagram profilu, jako mu se svidjelo što je vidio! Također je naučio i nekoliko hrvatskih izraza, od kojih mu je nekako najdraže bilo reći "Užas! Opet!" :) Nije potrebno napominjati koliko smo se svi zajedno zabavili, ali i koliko smo naučili!

Alexandrov InstagramVesela atmosfera u Vrapču nakon uspješno odrađenog seminara!

 

Istog vikenda kada je bio seminar, imali smo i nekoliko nastupa - slavio se rođendan City Centra East, ali su naša dva dječja step tria plesala i na humanitarnoj priredbi "Uz nas niste sami" koja se prenosila uživo na HRT-u 19.10. Nije nam prvi put da sudjelujemo u humanitarnim akcijama i bila nam je čast plesati i pozvati građane da izdvoje koju kunu za ovu dobrotvornu akciju. 

Posljednji u nizu nastupa bio je u subotu, 16.11., na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovanje naših plesača na Smotri već je počelo biti tradicionalno - tamo se uvijek zabavimo, mlađi članovi dobiju i priliku pronjuškati fakultetske ponude po štandovima, a i menza je blizu :P Doduše, ove godine plesalo se u Boćarskom domu, i s našim točkama kao dijelom službenog zatvaranja Smotre. To je bila dobra prilika da ponovno otplešemo neke već poznate i već viđene, ali i dalje jednako spektakularne koreografije (poput "Rolling in the river"), ali i da publici pokažemo nešto novo što ćemo premijerno i plesati na Svjetskom prvenstvu. 

Publici su se nove koreografije zbilja svidjele, što je siguran znak da smo na dobrom putu da i u Riesi padne koja medalja. Ipak, lani su naše seniroke bile srebrne u malim grupama, pa određena očekivanja postoje. Naravno, pritiska nema, ali se svejedno radi i radi i radi svakoga dana :) Vježbom do savršenstva, kaže narod. Mi ćemo ovih preostalih 10 dana do natjecanja sigurno provesti u dvorani, neumorno plešući i pripremajući kostime. Svi ćemo dati sve od sebe da postignemo što bolji rezultat, ali prije svega da se dobro zabavimo, da vidimo i naučimo nešto novo i da se vratimo puni dojmova i bogatiji za još jedno plesno iskustvo!

 

Naši ostali blogoviKontaktirajte nas!


 1. Ravnice, II Maksimirsko naselje 3
  10 000 Zagreb
  091/ 14 06 951
 2. DV Sesvete
  Sesvete, Ive Tijardovića 9
  10 360 Zagreb
  091/ 14 06 951
 3. DV Leptir
  Sesvete, Ivana Gorana Kovačića 20
  10 360 Zagreb
  091/ 14 06 951
(Još lokacija)

Pošaljite nam poruku!


+ Pogledaj kompletnu listu sportova

Move Week 2015 / NowWeMove

Rekreacija.hr ključni Move agent 2015.
 1. „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

  „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

 2. Roses Open 2016.

  Roses Open 2016.

 1. Tema broja:

  Kettlebell

 2. Stručni članak:

  Trening s girjama

 3. Što vam je potrebno:

  Oprema za trening

 4. Gdje vježbati:

  Kettlebell Klub Sparta

Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput

Rekreacija.hr Vijesti

 1. Svjetski dan Tai chi chuana i chi kunga
 2. Novosti iz Medosporta
 3. #yogazamene niz
 4. "Nordic walking – healthy living"
 5. Baci oko na Čačkalicu!
 6. Sretna Nova 2019!
 7. Sretan i blagoslovljen Božić!
 8. Zimski dječji kamp Medosport
 9. Za sve koji vole ples, glazbu i dobar ritam
 10. Sportske povrede